Sunne cookies med kun to ingredienser

IMG_3252

I dag vil jeg dele oppskriften på disse herlige og sunne kjeksene. Jeg har laget disse i lang tid allerede, og blir like overrasket hver gang jeg  over hvor utrolig søte og gode de er. Det beste av alt er at de kun inneholder to ingredienser som de fleste alltid har på kjøkkenet.

Du trenger: 
2 modne bananer
100 gram havregryn

Jeg har også alltid litt kanel i, fordi da smaker det bedre og lukter enda bedre når de stekes.

Stekes på 180 grader i ca 12-15 minutter.

Gjør slik: 
Finn fram havregryn og ha 100g i en i bolle:IMG_3240Del bananen opp i biter:IMG_3241Mos med en gaffel og tilsett eventuelt kanel og annet krydder du om du ønsker:IMG_3242 IMG_3243Jeg bruker en kul is-skje jeg fant på ebay en gang for å dele de opp, men form de gjerne med bare en gaffel eller skje: IMG_3244 IMG_3245Jeg får ni stk kjeks i  passe størrelse av denne mengden:IMG_3248Stekes på 180 grader i 12-15 min. Avhenger litt av ovn, de skal bli sprø utenpå, så slå gjerne på de med en gaffel for å sjekke.
Nyt den herlige duften som sprer seg i rommet.IMG_3250Næringsinnhold:
I hele greia er det 525 kcal, derav 93g karbohydrat, 15g protein og 7,5g fett. Det betyr at per kjeks inneholder ca 58 kcal. Perfekt snacks mellom måltider og for eksempel før eller etter trening.IMG_3253

Nå skal jeg kose meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s